Apparaten en accessoires
Rijstsalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
eieren2
-
courgette in kleine blokjes gesneden280 g
-
wortelen in kleine blokjes gesneden120 g
-
bevroren doperwten100 g
-
water1200 g
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
langkorrelige rijst type basmati (ca. 15 minuten kooktijd)250 g
-
tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden200 g
-
olijven ontpit, heel of gehakt100 g
-
augurken in plakjes gesneden15 - 20 g
-
verse munt alleen de blaadjes1 takje
-
extra vergine olijfolie1 el
-
1 - 2 tl citroensapazijn (optioneel)1 - 2 tl
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
2027 kJ /
485 kcal
Vetten
18 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
59 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Ratatouille
40 Min
Minestrone
45 Min
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min